Healing i Luleå, Lund & Karlstad

Tjänster & behandlingar

Medial Rådgivning

Medial och Andlig rådgivning med Emanuel och Carina Sethsson.

Priser: 15 min 300 :- | 30 min 500 :- | 1 tim 750 :-

Emanuel kan svara på allt om detta liv samt dina tidigare liv, själens tillhörighet och din livsuppgift plus alla frågor som du står i just nu. Emanuel är ren och sanningsenlig i sina svar och ger oss ”näring för själen”. Carina håller kurser i Medial Vägledning och Kanalisering, om du vill öppna upp och få mer kontakt med dina hjälpare och andliga vägledare.

Hälsoanalys

Vitamin och Mineral analys.  Pris: 300 :-

Vitamin, mineral och protein analyser.

Hälsoanalys. Pris: 500 :-

En mer omfattande hälsoanalys. Där kolesterol, fettsyror (syra, bas) och vitaminer/ mineraler analyseras. Och om det är något annat viktigt.

Proteinanalys. Pris: 500 :-

En indianman tittar dig i ögonen och läser av dina värden

Skapa pengar-kurs

Kurspris: 1 000 :-

”Att manifestera överflöd i Ditt liv”

Carina Assisterar och vägleder Dig genom det som står och har stått i Din väg tidigare. Det Du betalar för kursen får Du tillbaka ganska snabbt efter kursens slut. Kursen har 5 steg som vi tillsammans går igenom.

Healing

Pris: 600 :- / behandling

Healingbehandlingarna av Naturally 4 utgår från indianernas uråldriga visdom om att allt går att hela, läkas och återställas igen.

Medial Akupunktur

Pris 500 :- / behandling.

Om man bara vill ha Medial akupunktur + Samtal efteråt.( ca 40 min)

Tarot

Pris:  300 :-/ Tarottimme

Tarotkurs på distans hos Carina Sethsson. Finns både enskilda kurser och gruppkurser med sin nyskrivna bok, ”Tarot -nyckeln till din Själ, som grund”. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har erfarenhet av tarot. 

Djurkommunikation

Pris: 30 min 300 :-

Skicka ett foto på det djur du vill ha kontakt med och skriv gärna ner några frågor du vill ha besvarade. Du kan ringa direkt och boka tid (Carina, 073-274 31 01).

 

Alla Carinas behandlingar sker på distans vilket betyder att det inte spelar någon roll om du befinner dig i Lund, Karlstad, Luleå eller någon annanstans i Sverige. Behöver du rådgivning om vilken behandling som kan tänkas passa dig bäst? Tveka inte på att kontakta Naturally så hjälper Carina dig att komma fram till den bästa lösningen för ditt välbefinnande. 

Vill ni veta mer?